الطريقة : قطعي البصلة قطع صغيرة وبعد كده ضيفي إليها التوابل والبهارات وعصير الليمون..
بعد كده قطعي الكبدة إلى شرائح وضيفيها للخليط السابق وقلبيهم وسيبيهم ساعة علشان الكبدة تبقى متتبّلة..
بعد كده حطيها في صينية على نار هادئة وضيفي إليها نصف فنجان الزيت وقطعي فصين التوم إلى قطع صغيرة وضيفيهم إليها..
سيبي الكبدة على النار لمدة نصف ساعة مع التقليب المستمر، وبعد ما تستوي الكبدة حطيها في الطبق ومعاها طبق سلطة خضراء وطبق رز أبيض أو مكرونة... وبالهنا والشفا
كلنا الاردن
عدد المساهمات : 65 نقاط : 111 تاريخ التسجيل : 02/01/2009 العمر : 38
موضوع: رد: اكلات عيد الاضحى الثلاثاء نوفمبر 23, 2010 10:36 am